Over

Woorden. De reden dat ik deze blog begon. Ik hou van woorden, in alle vormen en verschijningen. Het geschreven woord, het gesproken woord, het gezongen woord. Zoals een klein kind vol bewondering naar vliegtuigen kan kijken, kijk of luister ik naar woorden. Ze kunnen zo’n ongelooflijke impact hebben, zowel positief als negatief. En toch vind ik het moeilijk om een woordje over mezelf uit mijn vingers te laten vloeien. Misschien net door de impact ervan?

Toch wil ik mezelf voorstellen. Ik ben Laura, een 21-jarige student Communicatiemanagement aan Thomas More Mechelen. Mijn passie voor woorden heeft me naar de afstudeerrichting PR gedreven. Maar dat is nog niet alles. Ik kan mezelf niet voorstellen zonder mijn drie kinderen voor te stellen. Beau, Bruce en Billy. Paard, paard en kat.

Genoeg over mezelf. Nu de blog. Daar zullen heel wat onderwerpen aan bod komen. Onderwerpen die mij interesseren, waar ik mee bezig ben. Reizen, de actualiteit, trends, decoratie, …Ook mijn Expert Classes die bij mijn afstudeerrichting horen, zullen de revue passeren. Zet je al maar schrap!

Dikke kussen, Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s